Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

Koop een Mi Moneda set en krijg een verzilverde of vergulde munt gratis

Juwelier Meerdink - Aalten

Deze deal is 886x bekeken - 0x afgenomen

Wil jij ook een ketting die je elke dag een andere uitstraling kunt geven? Op de Mi Moneda ketting, waarin je zelf verschillende munten kunt plaatsen, raak je nooit uitgekeken! Koop bij Juwelier Meerdink in Aalten nu een compleet Mi Moneda set en krijg één verzilverde of vergulde munt gratis!

Door het verwisselen van de munt in de houder van de ketting kan er voor elke gelegenheid, stemming of outfit eenvoudig een passend nieuw sieraad worden samengesteld. De Mi Moneda munt die je van Juwelier Meerdink gratis krijgt bij aankoop van een Mi Moneda set heeft een waarde van € 12,50, € 15 of € 17,50 (afhankelijk van de grootte van de ketting). De prijs van het Mi Moneda set varieert tussen € 125 en € 150.

Juwelier Meerdink in Aalten is een eigentijds familiebedrijf, waar je deskundig geadviseerd wordt over sieraden, horloges en aanverwante artikelen.

Download nu de coupon en profiteer van deze voordelige aanbieding van Juwelier Meerdink! Kijk voor het hele assortiment van Juwelier Meerdink op www.meerdinkjuwelier.nl.

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 18-10-2013 tot 17-11-2013
  • Maximaal 3 coupons per persoon
  • De coupon is niet geldig in combinatie met andere acties

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen