Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
bestdeal
nu -50%
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

50% korting op een consult bij Gestalttherapeut Jan Bettgens

Praktijk voor Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch - Den Bosch

Deze deal is 742x bekeken - 1x afgenomen

Ben je op zoek naar een psycholoog in Den Bosch omdat je stoeit met vragen rond zingeving, relaties, werk, identiteit? Voel je je gevangen in angst, boosheid, verdriet? Wil je ontdekken wie je bent, wat je voelt, wat bij jou hoort en wat bij de ander?

Overweeg dan eens gestalttherapie. Gestalt is een intensieve, effectieve en dynamische vorm van psychotherapie. Gestalt is ook een manier om te ontdekken wat je werkelijk voelt, wat bij jou hoort en wat bij de ander. Deze vorm van therapie helpt je jouw eigen mogelijkheden, kwaliteiten en wijsheid te gebruiken om antwoorden te vinden voor de levensvragen en problemen die zich in jouw leven aandienen.

Gestalttherapeut Jan Bettgens nodigt je uit om een afspraak te maken voor een intake/kennismakinggesprek van een uur voor het gereduceerd tarief van € 41,25. Dan kun je kennis maken, bespreken waar je mee stoeit, wat je hulpvraag is, wat je zou kunnen verwachten en of dit is wat je zoekt.

Jan Bettgens is gestalttherapeut en heeft al 20 jaar een eigen praktijk. Je kunt naast individuele begeleiding ook terecht voor coaching en relatietherapie. Surf voor meer informatie naar www.degestalttherapeut.nl
Via de zorgverzekeraar is vaak ook een vergoeding van verdere begeleiding mogelijk.

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 05-04-2014 tot 01-09-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon
  • De coupon is alleen geldig o.b.v. beschikbaarheid
  • De deal geldt alleen op ma t/m vr
  • De actie geldt alleen voor individuele therapie

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen