Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

High Tea voor 6 personen, voor de prijs van 4 personen

De Nijmeegse Boot - Nijmegen

Deze deal is 1286x bekeken - 3x afgenomen

Een dagje uit in Nijmegen met vriendinnen of familie? Kom tussendoor lekker voor een High Tea bij De Nijmeegse Boot! Betaal voor een uitgebreide High Tea voor 6 personen maar voor 4 personen. Dat betekent € 70 in plaats van € 105!

Bij de De Nijmeegse Boot word je ontvangen met een heerlijk gedekte tafel met alle lekkernijen die horen bij een echte High Tea; o.a. muffins, scones, brownies en apple crumble cake. Alles wordt vers gebakken! Ook zijn er hartige hapjes zoals mini-saucijsjes, sandwiches en hartige koek. Daarbij kun je genieten van heerlijke Puro Fairtrade thee en verse jus d'orange.

De Nijmeegse Boot is een eigentijds café-restaurant dat het verhaal van de oude Nijmeegse benedenstad vertelt. Dit gebeurt met de sfeer en uitstraling, het interieur, activiteiten en de menukaart. Op De Nijmeegse Boot kun je terecht voor koffie en gebak, lunch en diner op een unieke locatie onder de Nijmeegse Waalbrug. De boot bevindt zich daarom op een van de meest karakteristieke plekken in Nijmegen!

Download nu de coupon en kom genieten van een heerlijke High Tea bij De Nijmeegse Boot!

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 03-02-2014 tot 05-05-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen