Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu -33%
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

33% korting op een basis workshop make-up of een visagie workshop

Vindikleukmakeupbyronald - Eindhoven

Deze deal is 1520x bekeken - 27x afgenomen

Kom op een zaterdagmiddag samen met vriendinnen naar vindikleukmakeupbyronald in Eindhoven voor een basis workshop of een visagie workshop en krijg 33% korting!

Tijdens een basis workshop ontdek je de stappen waarmee je eenvoudig en gemakkelijk je make-up professioneel aanbrengt. De basis workshop kost normaal € 35 p.p. wanneer je met 4 personen komt. Nu slechts € 23,50 p.p! Kom je met minder personen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Puilt jouw toilettas ook uit van ongebruikte make-up en heb je geen idee wat je er allemaal mee kunt doen? Of heb je make-up waarvan je eigenlijk niet weet of het wel de juiste kleuren zijn? Tijdens de visagie workshop "uit je eigen toilettas" leer je in 2,5 uur hoe je jezelf een prachtige look kunt geven met je eigen producten. De workshop wordt gegeven voor minimaal zes personen en is inclusief koffie en wat lekkers. Normaal betaal je voor deze workshop € 30 p.p., nu slechts € 21!

Download nu de coupon en volg een voordelige workshop bij vindikleukmakeupbyronald! De workshops worden doorgaans op een zaterdagmiddag gegeven maar bij drukte is een doordeweekse dag ook mogelijk! Neem voor deelname via e-mail of telefoon contact op (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 02-12-2013 tot 01-06-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon
  • Vooraf reserveren is verplicht

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen