Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € -7,50
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen
0 van de 200 afgenomen

€ 7,50 korting op een consult Bach bloesem therapie bij Praktijk de Witte Vlinder

Praktijk de Witte Vlinder - Terneuzen

Deze deal is 887x bekeken - 0x afgenomen

Bach bloesem therapie is een natuurgeneeswijze die verwant is aan homeopathie. Het helpt je emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen en de balans in jezelf te herstellen. Volg nu bij Praktijk de Witte Vlinder in Terneuzen een Bach bloesem therapie en krijg € 7,50 korting op een consult. Betaal dus geen € 32,50 maar slechts € 25!

Bach bloesem therapie bestaat uit het werken met bach bloesem. Bepaalde bloesems van planten, struiken en bomen hebben de eigenschap om negatieve emoties of gemoedstoestanden, zoals bijvoorbeeld stress, neerslachtigheid, angsten en twijfelen terug in evenwicht te brengen. De Bach bloesem therapie wordt bij Praktijk de Witte Vlinder gehouden in een gezellig ingerichte ruimte. Er wordt dan gekeken naar welke klachten je hebt en welke bloesem je daarbij kan helpen.

Praktijk de Witte Vlinder is een praktijk voor alternatieve geneeswijzen in Terneuzen. De praktijk is gericht op Reiki, Bach bloesem therapie en Hot Stone Massage.

Download nu de coupon en krijg korting op Bach bloesem therapie bij Praktijk de Witte Vlinder! Kijk voor meer informatie op www.reikipraktijkdewittevlinder.nl.

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 21-10-2013 tot 20-04-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen