Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

3e chiropractie- en/of acupunctuurbehandeling van je huisdier gratis

Dierenartspraktijk Ooms - Den Haag

Deze deal is 1004x bekeken - 2x afgenomen

Heeft je huisdier last van artrose, heupdysplasie, rugklachten, pijnklachten, huidklachten, epilepsie of een slechte conditie? En wil je dit op een zo’n natuurlijk mogelijke manier behandelen? Geef je huisdier dan een chiropractie- en/of acupunctuur behandeling! Bij Dierenartspraktijk Ooms in Den Haag krijg je de 3e behandeling gratis!

Om de gezondheid van je hond of kat optimaal te kunnen herstellen zijn meerdere behandelingen nodig. Daarom krijg je bij Dierenartspraktijk Ooms de 3e behandeling gratis. Als je huisdier is verzekerd worden de kosten van de andere consulten, afhankelijk van het behandelpakket, vergoed door de huisdierverzekeraar.

Bij Dierenartspraktijk Ooms in Den Haag worden dieren op een natuurlijke wijze behandeld met behulp van chiropractie, acupunctuur en voedingssupplementen.

Download nu de coupon en profiteer van deze voordelige actie van Dierenartspraktijk Ooms. Kijk voor meer informatie op www.dierenartspraktijkooms.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Dierenartspraktijk Ooms (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 31-10-2013 tot 30-04-2014
  • Maximaal 30 coupons per persoon
  • De coupon is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Maximaal 1 coupon per huisdier
  • De actie geldt niet voor bestaande patiënten die reeds onder behandeling zijn of zijn geweest

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen