Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € -10,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

€ 10 korting op topkwaliteit remmen voor je veldfiets

Food4Cycling - www.food4cycling.nl

Deze deal is 889x bekeken - 1x afgenomen

Cyclocross, oftewel veldrijden, wordt in Nederland steeds populairder. Het avontuurlijke fietsen in de natuur vereist uiteraard een goede veldfiets met de beste remmen. Bij Food4Cycling in Lichtenvoorde koop je tijdelijk met € 10 korting topkwaliteit remmen voor je veldfiets. Betaal i.p.v. € 105 slechts € 95!

De TRP Cyclocross Revox Alloy is de laatst ontwikkelde rem met uitstekende kwaliteiten, waaronder een enorme controleerbare remkracht. Kijk voor meer informatie over deze rem op www.food4cycling.nl.

Food4Cycling in Lichtenvoorde is een wielershop die sportvoeding, spierverzorgende producten, onderdelen en accessoires voor de wielersport verkoopt. De producten van Food4Cycling worden verkocht via de webshop. Ook is het mogelijk om op afspraak bestellingen af te halen.

Download nu de coupon en koop voordelig topkwaliteit remmen voor je veldfiets bij Food4Cycling! Bestel op www.food4cycling.nl of neem voor meer informatie contact op via e-mail of telefoon (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 05-11-2013 tot 28-02-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon
  • Betaling via PIN niet mogelijk

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen