Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
264 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
3 in 1 inkjetprinter
Deze Canon aanbieding van €42,00 is afgelopen

Bekijk de actuele Printers & benodigheden aanbiedingen

Afgelopen aanbieding bij Makro

Deze aanbieding was geldig van 3 december 2014 tot 9 december 2014.

Tijlvolle en compacte All-in-One met Wi-Fi voor gebruik overal in huis. Met snelle, hoogwaardige prints, kopieën en scans en ondersteuning voor Google Cloud Print en Apple AirPrint.

Compacte wireless All-in-One
Met deze All-in-One met Wi-Fi kunt u eenvoudig printen vanaf de pc en mobiele apparaten. Het stijlvolle en compacte FastFront ontwerp maakt plaatsing van papier en vervanging van inktcartridges eenvoudig. Kortom, het is een ideale printer, kopieerapparaat en scanner voor dagelijks gebruik.

Geschikt voor smartphones en tablets
Download Canon's PIXMA Printing Solutions-app om vanaf uw smartphone of tablet te printen of daar naartoe te scannen en profiteer van externe toegang tot printerinformatie zoals de online handleiding en het actuele inktniveau. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint is aanwezig. En staat de functie Auto Power On aan, dan wordt de printer vanzelf ingeschakeld zodra u een printopdracht start.

Printen vanaf elke plek
Google Cloud Print verbindt uw printer rechtstreeks met internet, zodat u Google Docs, e-mails en foto- en PDF-bijlagen overal waar u bent kunt printen. De bestanden worden via een beveiligde verbinding naar uw printer verzonden, ongeacht of u in dezelfde kamer als de printer bent, of in een ander werelddeel.

Snel hoogwaardige prints maken
Met het FINE-cartridgesysteem met een maximale printresolutie van 4800 dpi mist u geen enkel detail. Deze All-in-One heeft een printsnelheid voor A4 documenten van 9,9 ipm in zwart-wit en 5,7 ipm in kleur en print een foto van 10 x 15 cm zonder witrand in circa 44 seconden. Ideaal om thuis snel hoogwaardige prints van documenten en afbeeldingen te maken.

Print meer voor minder
Met de XL cartridges kunt u aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges. De cartridges hoeven dus minder vaak te worden vervangen en leveren u een besparing op tot wel 50% per pagina. Ideaal als u veel print. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruikt u minder papier en maakt u professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

My Image Garden-software
Met dit uitgebreide softwarepakket haalt u alles uit uw PIXMA. Orden en print foto's, scan afbeeldingen en krijg toegang tot onlineservices. Geavanceerde functionaliteit zoals gezichtsherkenning maakt het gemakkelijk om de fotoverzameling op uw pc te doorzoeken en de gewenste foto's te vinden.

Specificaties

Functies: Wireless printen, kopiëren en scannen
Printresolutie: Tot 4800 x 1200 dpi
Printsnelheid zwart-wit: ca. 9,9 ipm
Printsnelheid kleur: ca. 5,7 ipm
Dubbelzijdig printen: Auto duplex printen (A4, Letter)
Standaardinktcartridges: PG-540 (zwart), CL-541 (kleur)
Optionele XL-inktcartridges: PG-540XL (zwart), CL-541XL (kleur)
Maximale papiercapaciteit: voorste lade: max. 100 vel (normaal papier)
Papierformaten: A4, A5, B5, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm, enveloppen (DL, COM10), Letter, Legal
Scanresolutie: (optisch) 1200 x 2400 dpi
Maximale documentgrootte scanner: 216 x 297 mm
Meerdere exemplaren: 21 kopieën (max.)
Interfacetype pc/Mac: USB Hi-Speed (B-poort), Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Wi-Fi beveiliging: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, beheerderswachtwoord
Gewicht: ca. 5,4 kg
Afmetingen (B x D x H): 449 x 304 x 152 mm
Geluidsniveaus: ca. 42,5 dB

 

Mis niet deze 3-in-1 inkjetprinter aanbieding uit de categorie Printers & benodigheden met het merk Canon. Deze aanbieding van Canon kan worden omschreven met de woorden 3-in-1 printer, Inkjetprinter en Printer. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Canon.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

3-in-1 printer Inkjetprinter Printer

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?