Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
48 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
karcher type k5 premium
Deze Karcher aanbieding is afgelopen

Afgelopen aanbieding bij Praxis

Deze aanbieding was geldig van 6 juli 2015 tot 12 juli 2015.

De Kärcher hogedrukreiniger K5 Premium hogedrukreiniger met krachtige watergekoelde motor is ideaal voor de occasionele verwijdering van middelmatige vervuiling. Dit toestel reinigt snel en moeiteloos grote voertuigen, stenen muren en fietsen. De uitrusting omvat een spuitpistool met handige Quick Connect-aansluiting en een 8 meter lange hogedrukslang.

De Vario Power spuitlans (VPS) is ideaal voor een handige aanpassing van de druk en een voorzichtige reiniging van gevoelige oppervlakken. Verder beschikt de machine over een vuilfrees met krachtige punstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een waterfilter voor een betrouwbare bescherming van de pomp tegen het binnendringen van vuildeeltjes. De P&C universele reiniger maakt het geheel compleet.

 

De aanbieding geldt voor het product Kärcher type K5 Premium uit de categorie Gereedschap. De actieprijs van het goedkoopste product in deze aanbieding is 291,75 Deze aanbieding van Karcher kan worden omschreven met de woorden Hogedruk, Hogedrukspuit en Reinigers. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Karcher.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Hogedruk Hogedrukspuit Reinigers

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?