Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
48 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
sonos play5
Deze Sonos aanbieding van €579,00 is afgelopen

Afgelopen aanbieding bij Coolblue

Deze aanbieding was geldig van 11 januari 2016 tot 31 januari 2016.

Met de tweede generatie van de SONOS PLAY:5 stream je je digitale muziekcollectie via wifi. Voor een intense beleving van al je tunes maakt de krachtige wifi speaker gebruik van 3 luidsprekers voor lage- en middentonen en 3 luidsprekers voor hoge tonen. De kwalitatieve speaker past de klank van het geluid aan de ruimte aan. Zo klinkt je muziek altijd zuiver en levendig, of de PLAY:5 Gen2 nu in de huiskamer, studeerkamer of badkamer staat. Door zijn waterafstotende coating is de luidspreker bestand tegen water. Je hoeft de SONOS niet solo te gebruiken: met meerdere speakers maak je eenvoudig een stereopaar of multiroom opstelling. Je bedient al je streamingdiensten gemakkelijk met de mobiele SONOS app.
Wat is SONOS?
SONOS biedt je een draadloos hifi systeem dat muziek streamt naar elke kamer in huis. De SONOS productlijn bestaat uit verschillende spelers en versterkers die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden. SONOS brengt je digitale muziekverzameling samen in één app die je vanaf een willekeurig smartphone, tablet, laptop of pc bedient. Heb je onvoldoende draadloos bereik voor al je SONOS speakers? Met de SONOS BOOST versterk en vergroot je het SONOS signaal en geniet je overal in huis van je favoriete muziek.

 

De aanbieding geldt voor het product Sonos Play:5 uit de categorie Audio & hifi. Deze aanbieding van Sonos kan worden omschreven met de woorden Play en Sonos. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Sonos.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Play Sonos

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?