Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
e bookers kortingscode pakketreis
nu € -60,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

€ 60 korting op een pakketreis van Ebookers (min. 5 nachten)

EBookers

Deze deal is 369x bekeken - 0x afgenomen

Wil jij je zomervakantie nog boeken? Een weekje of lang weekend weg? Kijk dan eens op de boekingssite Ebookers! Je krijgt nu € 60 korting op je pakketboeking vanaf minimaal 5 nachten!

Ebookers is een bekende reisorganisatie. Het grote voordeel van boeken bij Ebookers is dat je verschillende pakketten kunt samenstellen. Bijvoorbeeld de vlucht, het hotel en het huren van een auto. Of alleen hotel en autohuur. Dat scheelt jou tijd, maar vooral geld!

Met de kortingscode krijg je zelfs € 60 korting. Doe je voordeel en boek bij Ebookers!

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 07-07-2014 tot 01-08-2014
  • Maximaal 3 coupons per persoon
  • Boek een pakketreis (vlucht + hotel, autohuur + hotel, vlucht + hotel + autohuur) die meedoet aan deze actie tussen 3 en 31 juli 2014 op Ebookers.nl voor een reis tot 30 september 2014 en ontvang direct € 60 korting op je pakketreis boeking door gebruik van deze kortingscode (minimaal 5 nachten). De korting wordt berekend op de pakketprijs, exclusief belastingen. Deze aanbieding is beperkt tot een korting per kamer en per reservering. Korting mag niet gebruikt worden bij het boeken van alleen een hotel, wordt niet uitbetaald en kan niet gecombineerd worden met een andere aanbieding of kortingscodes. Elke poging tot fraude en/of misbruik zal worden vervolgd. Deze korting is ongeldig daar waar wettelijk verboden, belast of beperkt is. Ebookers.nl behoudt het recht op veranderingen of beperkingen van de aanbieding in eigen goeddunken.

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen