Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

Gratis les Do-In ontspanningsoefeningen bij een Shiatsubehandeling

SHIATSU Focus op MENSEN - Dordrecht

Deze deal is 847x bekeken - 0x afgenomen

Heb je last van rugklachten, nek- en schouderklachten, gewrichtspijnen of slapeloosheid? Of van andere lichamelijke klachten? Met shiatsu-therapie voel je je meer ontspannen en ervaar je meer energie. Probeer het eens bij 'Shiatsu focus op Mensen' in Dordrecht en krijg een yogales voor twee personen met Do-In ontspanningsoefeningen gratis!

Shiatsu-therapie is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren en de gezondheid te bevorderen/handhaven. Een shiatsubehandeling bij 'Shiatsu focus op Mensen' in Dordrecht kost € 65. Daar krijg je een Do-In les voor twee personen gratis bij. Do-In is een yoga-vorm uit Japan met oefeningen, strekkingen en ademhalingstechnieken. Do-In heeft tot doel gezond te blijven, stress te verminderen en in harmonie te leven met jezelf en je omgeving.

De Do-In les vindt plaats op dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur. Kom samen met vriend(in) of partner en geniet van de heerlijke yoga-vorm Do-In.

Download nu de coupon en boek een shiatsu-behandeling met gratis Do-In yogales bij Shiatsu focus op Mensen! Kijk op www.shiatsudordrecht.nl voor meer informatie of neem contact op met Shiatsu focus op Mensen via e-mail of telefoon.

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 06-10-2013 tot 31-03-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon
  • De coupon is alleen geldig o.b.v. beschikbaarheid
  • Vooraf reserveren is verplicht
  • Maximaal 1 personen per reservering
  • Betaling via PIN niet mogelijk
  • Betaling met creditcard niet mogelijk
  • De shiatsu-behandeling wordt vergoed door je verzekeraar mits je voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen