Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

5e kindermassage gratis bij Mayomie Kindermassage in Bleiswijk

Mayomie Kindermassage - Bleiswijk

Deze deal is 971x bekeken - 1x afgenomen

Concentratieproblemen? Slecht (in)slapen? Druk gedrag? Prikkelgevoelig? Hoog sensitief? Kort lontje? Gespannen? Kindermassage helpt! Tijdelijk geeft Mayomie Kindermassage in Bleiswijk de 5e kindermassage gratis! Dit betekent dat je voor vijf massages slechts € 60 i.p.v. € 75 betaalt!

Bij een individuele kindermassage van Mayomie Kindermassage krijgen kinderen een kindermassage gecombineerd met een aantal yoga-oefeningen, en ter afsluiting een meditatie. Een individuele kindermassage kost normaal gesproken € 15 (incl. BTW).

Voor volwassenen en kinderen is aanraken een eerste levensbehoefte. Kindermassage helpt kinderen om de indrukken van de dag te verwerken en los te laten. Zo komen ze tot rust en krijgen nieuwe energie.

Kinderen zullen na een kindermassage bij Mayomie Kindermassage meer in balans zijn en zich hierdoor beter kunnen concentreren. Dit zijn voorwaarden die nodig zijn voor het kunnen opnemen van nieuwe informatie.

De kindermassage van Mayomie Kindermassage in Bleiswijk wordt over de kleding heen gegeven, gecombineerd met liedjes, spelletjes en bewegingsoefeningen. De combinatie van kindermassage met yoga/meditatie is een veilige en kindvriendelijke manier van inspanning en ontspanning, welke in elke omgeving toepasbaar is.

Download dus nu de coupon en krijg één kindermassage gratis bij Mayomie Kindermassage! Kijk voor meer informatie op www.mayomie.nl, of neem contact op via e-mail of telefoon (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 10-10-2013 tot 09-04-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon
  • Vanaf 10 km worden reiskosten in rekening gebracht

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen