Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
108 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
garmin edge 1000 bundel
Deze Garmin aanbieding van €492,00 is afgelopen

Bekijk de actuele GPS-navigatie aanbiedingen

Afgelopen aanbieding bij Coolblue

Deze aanbieding was geldig van 9 juli 2015 tot 31 juli 2015.

Met de Garmin Edge 1000 zijn je fietstrainingen nooit meer hetzelfde. De uitgebreide fietscomputer wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde fietskaart waarmee je fietsroutes door heel Europa uitstippelt. Het touchscreen display heeft een kantelbaar scherm en is door zijn waterbestendigheid ook in natte weersomstandigheden te gebruiken. Daarnaast past het scherm de helderheid automatisch aan in de schaduw of als je bijvoorbeeld door een tunnel fietst. De Garmin Edge 1000 houdt je op de hoogte van je snelheid, reistijd en van je afgelegde afstand, dankzij de geïntegreerde GPS-sensor. En met behulp van de barometrische hoogtemeter zie je in de bergen precies op welke hoogte je aan het fietsen bent.
Smartphone compatibiliteit
Koppel de Garmin Edge 1000 aan je smartphone en je krijgt tijdens het fietsen meldingen van een oproep of sms. Na het fietsen verstuur je je gegevens naar de Garmin Connect app om je prestaties te analyseren. En door mensen per email uit te nodigen laat je volgers live meekijken naar je rit en is het mogelijk gegevens te vergelijken.
De kaartdekking van de Garmin Open Cyclemap bestaat uit de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Andorra, San Marino, Vaticaanstad, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Polen, Tsjechië, Slowakije en Kroatië.

 

De aanbieding geldt voor het product Garmin Edge 1000 Bundel uit de categorie GPS-navigatie. Deze aanbieding van Garmin kan worden omschreven met de woorden Navigatie, Fiets, Navigatiesysteem, gps-systeem en Fiets navigatie . Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Garmin.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Navigatie Fiets Navigatiesysteem gps-systeem Fiets navigatie

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?