Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!

Vragen? Wij staan klaar!

Neem contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen

Stel je vraag aan Beste.nl

Liever persoonlijk contact?

Mail naar: info@beste.nl

024-3555 299


Bereikbaar op werkdagen

tussen 8:30 en 17:00

Over Beste.nl

Beste.nl is onderdeel van:

Places.nl B.V.

Groenestraat 294

6531 JC Nijmegen


KVK nummer: 78272076

BTW nummer: NL861326489B01

Vacatures

Wil jij meewerken aan een nieuwe, snelgroeiende kortingswebsite dat Nederland gaat veroveren?

Bekijk onze vacature pagina.

Veelgestelde vragen

Alle veel voorkomende vragen op een rijtje

Hoe kan ik mij aanmelden voor Beste.nl?

Om je aan te melden voor Beste.nl kun je klikken op de oranje button 'Aanmelden'. Deze vind je rechts bovenin op de site van Beste.nl. Er verschijnt dan een scherm om je aan te kunnen melden. Na aanmelding via Facebook, ben je meteen ingelogd op Beste.nl. Ben je op je pc al ingelogd op Facebook? Dan hoef je niet eens je inloggegevens in te vullen. Heb je geen Facebook account? Dan kun je je aanmelden met je e-mailadres. Je ontvangt dan een e-mail van Beste.nl met daarin een link. Met een klik op deze link bevestig je de aanmelding en kun je op zoek naar de beste deals.

Wat betekent inloggen via Facebook?

Inloggen via Facebook levert je veel voordelen op! Door in te loggen via Facebook bespaar je tijd, hoef je geen gegevens over jezelf in te vullen en geen extra gebruikersnamen en wachtwoorden te bedenken. Daarnaast kun je door je in te loggen via Facebook, opmerkingen over en aanbevelingen voor deals van Beste.nl lezen van jouw vrienden! Ook kun je zelf opmerkingen en tips geven via Facebook. Heb je een leuke deal afgenomen, dan is het heel eenvoudig om dit te laten weten aan je vrienden zodat ook zij van de deal kunnen profiteren.

Hoe kan ik gebruik maken van een deal?

Om gebruik te kunnen maken van een deal moet je eerst aangemeld zijn bij Beste.nl. Aanmelden is helemaal gratis! Wanneer je aangemeld bent klik je op de deal waar je gebruik van wil maken. Je kunt dan alle details van de deal bekijken.

Klik vervolgens op 'Download coupon'. Je krijgt nu jouw persoonlijk couponcode te zien. Een kopie van je afgenomen coupon wordt naar jouw email adres gestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om de coupon meteen te printen of te downloaden als pdf. Toon je couponcode in de winkel om je korting te ontvangen. Doe dit met behulp van je mobiele telefoon of neem de geprinte coupon mee naar de winkel.

Wanneer zijn er acties in mijn woonplaats?

Op dit moment is Beste.nl druk bezig om uit alle plaatsen in Nederland deals te verzamelen. Binnenkort zullen de deals van Beste.nl dus ook in jouw woonplaats te vinden zijn!

Hoe kan ik als bedrijf mijn deal op Beste.nl plaatsen?

Is uw bedrijf geïnteresseerd in een deal op Beste.nl? Ga dan naar www.places.nl om uw bedrijf aan te melden. Places.nl is het beheerportaal van onder andere Beste.nl. Op Places.nl meldt u zich aan via de button 'Inloggen' rechtsboven in het scherm van places.nl, en daarna via de groene knop 'Aanmelden'.

In 4 stappen kunt u heel gemakkelijk een deal plaatsen! Kijk voor meer informatie op de pagina voor bedrijven. Als u vragen heeft over het plaatsen van deals op Beste.nl, mail dan naar info@beste.nl of bel naar 024-3506953.

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen