Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
48 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
sony playstation 4
Deze Sony aanbieding van €399,00 is afgelopen

Afgelopen aanbieding bij Mediamarkt

Deze aanbieding was geldig van 10 augustus 2015 tot 16 augustus 2015.

Voel de furie van de goden met God of War 3 Remastered op de PlayStation 4. Deze bundel bevat bovendien de game The Order 1886. De PlayStation 4 is de nieuwe standaard als het aankomt op gamen op consoles, de graphics zijn mooier dan ooit en de console zit vol met handige functies die het gamen leuker maken. Zo deelt u gemakkelijk uw mooiste en leukste in-game momenten dankzij de SHARE-toets op de Dualshock 4-controller en kunt u via Share Play eenvoudig samen met PSN-vrienden gamen of om hulp vragen, dat kan zonder dat ze de game zelf hebben, u geeft de controller gewoon virtueel door. De meegeleverde Dualshock 4-controller beschikt over de gebruikelijke knoppen, een geïntegreerde luidspreker, een touchpad voor nieuwe in-game toepassingen en een lichtbalk die gebruikt kan worden met de (optionele) PlayStation 4 camera. Het pakket bevat naast de PlayStation 4 en Dualshock 4-controller, de game God of War 3 Remastered en The Order 1886.
GOD OF WAR 3 REMASTERED
God of War3 Remastered speelt zich af in de wereld van de Griekse mythen en het alom geprezen PS3-avontuur is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Rijs op uit de krochten van Hades en klim naar de hoogste hoogten van de berg Olympus, en dat allemaal met verbluffende visuals van 1080p bij 60 frames per seconde.
THE ORDER 1886
The Order 1886 laat spelers het duistere geheim van de geschiedenis ontdekken en het verleden herschrijven in deze unieke kijk op het victoriaanse Londen. Gebruik geavanceerde wapens om een machtig oude vijand te bestrijden in The Order 1886.

 

De aanbieding geldt voor het product Sony playstation 4 uit de categorie Gadgets. Deze aanbieding van Sony kan worden omschreven met de woorden Playstation en Gamen. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Sony.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Playstation Gamen

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?