Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
180 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
archos 59 titanium smartphone
Deze Archos aanbieding van €89,00 is afgelopen

Afgelopen aanbieding bij Scheer & Foppen

Deze aanbieding was geldig van 7 december 2015 tot 13 december 2015.

De Archos 59 Titanium bevindt zich in het grijze gebied tussen de smartphone en tablet. Het toestel beschikt over een groot 5,9 inch scherm. Hierdoor kunt u webpagina’s en programma’s duidelijk zien. Toch is het toestel is nog klein genoeg om in uw broekzak of tas te passen.

Snel en krachtig

Door het grote scherm is de telefoon erg handig voor al uw multimedia. Alle details op de webpagina’s komen scherp en duidelijk over. De Archos 59 Titanium beschikt over een Dual-Core processor en 512 MB RAM geheugen. Hiermee is het toestel lekker snel en speelt u gemakkelijk games af. Het toestel is voorzien van de Google Play Store. Hiermee heeft u toegang tot duizenden apps. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leg alle momenten vast

Wanneer u graag foto’s maakt, dan biedt dit toestel absoluut uitkomst. Met een 5 megapixel camera schiet het toestel prachtige plaatjes. Hiernaast is het mogelijk om video’s vast te leggen in 720P. Zo legt u altijd de meest prachtige foto’s en video’s vast.

Twee telefoonnummers, één telefoon

Het toestel beschikt over Dual-Sim support. Zo kunt u eenvoudig twee simkaarten plaatsen in het toestel. U hoeft dus geen twee smartphones meer op zak te hebben. Handig wanneer u beschikt over een zakelijk telefoonnummer en persoonlijk telefoonnummer.

Eigenschappen:

- 5,9 inch beeldscherm
- 4 GB geheugen
- Dual-Sim
- 5 megapixel camera
- Uit te breiden met micro-SD kaart
- Android 4.4 KitKat

 

De aanbieding geldt voor het product Archos 59 Titanium Smartphone uit de categorie Telefonie. Deze aanbieding van Archos kan worden omschreven met de woorden Smartphone en Android. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Archos.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Smartphone Android

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?