Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
72 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
verbatim store n go v3 64gb
  • Korting -23%
  • Bespaar €5,99
  • Waarde €24,99
Deze Verbatim aanbieding van €19,00 is afgelopen

Afgelopen aanbieding bij Paradigit

Deze aanbieding was geldig van 7 december 2015 tot 31 december 2015.

Nu vrijwel elke computer en steeds meer auto's, dvd- en multimediaspelers, tv's, fotolijsten enzovoort voorzien zijn van een USB-poort, zijn USB-drives een onmisbare accessoire geworden.

Sneller met USB 3.0
De Store 'n' Go V3 USB-stick, dat is uitgerust met een USB 3.0-interface voor SuperSpeed-gegevensoverdracht, is tot 10 keer sneller dan USB 2.0, waardoor hiermee sneller bestanden van alle soorten en maten kunnen worden overgedragen en opgeslagen.

Slide and lock-mechanisme
Het ontwerp van de V3 USB-stick waarborgt tevens dat de USB-connectors worden beschermd door middel van een 'slide and lock'-mechanisme. Dit vergrendelt de stick bij gebruik en schuift terug in een gesloten positie ter bescherming van de connector als de stick niet in gebruik is.

Gemakkelijk te gebruiken
Deze USB-stick is simpel en gemakkelijk te gebruiken. Alles wat u moet doen is 'm aansluiten op een USB 3.0-poort (ook compatibel met USB 2.0) en vervolgens uw mappen en bestanden ernaartoe slepen.

 

Mis niet deze Verbatim Store 'n' Go V3 64GB aanbieding uit de categorie Dataopslag met het merk Verbatim. Deze aanbieding van Verbatim kan worden omschreven met de woorden Opslag en Data. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Verbatim.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Opslag Data

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?