Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
180 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
kobo glo zwart refurbished
Deze Kobo aanbieding van €69,00 is afgelopen

Afgelopen aanbieding bij Mediamarkt

Deze aanbieding was geldig van 4 januari 2016 tot 10 januari 2016.

De Kobo Glo is een eReader met 6-inch E Ink-scherm. Dankzij ComfortLight-technologie kunt u ook wanneer er weinig licht is nog uitstekend verder lezen. Op het interne geheugen van 2 GB is genoeg ruimte voor duizenden boeken. Deze zijn via de geïntegreerde Kobo Store te downloaden. In deze virtuele winkel heeft u de keuze uit meer dan 4 miljoen eBooks, tijdschriften en kranten. Verder bevat de Kobo Glo 802.11n-wifi, een batterij die na volledig opladen tot 1 maand lang mee gaat en de mogelijkheid een quote of passage te delen via Twitter en Facebook.

WAT IS REFURBISHED?
Deze Kobo Glo is refurbished. Dit betekent dat het product retour is gestuurd vanwege bijvoorbeeld een klein technisch mankement. Dit is door de fabrikant verholpen. Het product vervolgens grondig getest, schoongemaakt en heeft een nieuwe verpakking gekregen. De normale garantievoorwaarden blijven van toepassing.

 

De aanbieding geldt voor het product KOBO Glo Zwart (Refurbished) uit de categorie Elektronica accessoires. Deze aanbieding van Kobo kan worden omschreven met de woorden EBooks en Ereader. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Kobo.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

EBooks Ereader

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?