Ontvang gratis de folder

Ontvang gratis aanbiedingen

of
48 mensen hebben zich gratis aangemeld vandaag
Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
samsung ue49ks8000 led tv
Deze Samsung aanbieding van €2,10 is afgelopen

Bekijk de actuele Televisies aanbiedingen

Afgelopen aanbieding bij Scheer & Foppen

Deze aanbieding was geldig van 23 mei 2016 tot 29 mei 2016.

Samsung UE49KS8000 LED TV

Met de Samsung UE49KS8000 LED tv geniet u van indrukwekkende en realistische beelden. Deze Smart tv geeft u snel en gemakkelijk toegang tot al uw content. De Smart Remote is één afstandsbediening die u naast de tv ook voor alle andere aangesloten apparaten kunt gebruiken. Dat is nog eens handig!

Beelden komen tot leven

Dankzij een helderheid van 1000 nits is het contrast tussen donkere en lichte delen optimaal. Beelden en kleuren komen hiermee tot leven op het 49 inch 4K Ultra HD beeldscherm. Het quantum dot-technologie zorgt er bovendien voor dat kleuren er rijk en intens uitzien. Dit geeft tot 25% meer kleur en 64 x meer kleurdetail.

Opnemen en kijken tegelijk

Door de dubbele tuner is het mogelijk om tv te kijken en gelijktijdig op te nemen. Met de Samsung Smart View app sluit u eenvoudig mobiele apparaten aan. Laat bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s vanaf een smartphone zien op de tv. In de Smart Hub staan alle functies, bronnen en instellingen van de tv. Zo is alles mooi op één plek te vinden.

Kenmerken:

49 inch 4K Ultra HD
2300 Hz beeldverversing
Smart tv
Dubbele tuner
Smart Remote
Ultraslank design

 

De aanbieding geldt voor het product Samsung UE49KS8000 LED TV uit de categorie Televisies. Deze aanbieding van Samsung kan worden omschreven met de woorden Led en smart. Helaas is deze aanbieding afgelopen, bekijk andere aanbiedingen van Samsung.

Zoek meer aanbiedingen zoals deze:

Led smart

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?