Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € -100,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

Tot € 100 korting op een definitieve ontharingsbehandeling

Hair Health en Beautysalon Belle Binette - Heerenveen

Deze deal is 710x bekeken - 0x afgenomen

Flitsend en haarloos het nieuwe jaar in? Met de permanente ontharingsmethode IPL hoef je je nooit meer druk te maken over stoppeltjes en ingegroeide haartjes op je oksels, armen, bikinilijn of benen. Bij Hair Health en Beautysalon Belle Binette Huidverbetering krijg je vanaf € 75 korting op deze ontharingsbehandeling!

Voor het ontharen van je onderbenen betaal je € 175 en worden je oksel gratis behandeld. Dit betekent dat je € 100 korting krijgt! Voor het ontharen van je oksels en bikinilijn betaal je samen € 129, en krijg je in totaal € 75 korting!

Met IPL ontharen wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Bij Hair Health en Beautysalon Belle Binette in Heerenveen kun je terecht voor haar- en huidverzorging. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in definitief ontharen, permanente make-up, kapsels en verzorgde nagels.

Download nu de coupon en profiteer van deze voordelige actie bij Hair Health en Beautysalon Belle Binette! Kijk voor meer informatie over de behandelingen op www.coupetif.nl.

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 23-12-2013 tot 31-03-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen