Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu -50%
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

50% korting op een kuur van 4 ontspanningsmassages

Schoonheids- en Massagesalon Franza - Klazienaveen

Deze deal is 1423x bekeken - 0x afgenomen

In hectische tijden is iedereen op zoek naar rust en ontspanning... Loop binnen bij Schoonheids- en Massagesalon Franza in Klazienaveen en vind het ideale ontspanningsmiddel in een heerlijke massagekuur! Profiteer van 50% korting op een kuur van 4 ontspanningsmassages! Betaal maar € 70 i.p.v. € 140.

Een klassieke ontspanningsmassage is bij Schoonheids- en Massagesalon Franza € 35 waard. Nu betaal je per massage slechts € 17,50!

De ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in harmonie. De massage verbetert je bloedcirculatie en bevordert je algemene gezondheid. Voor een optimaal resultaat wordt de massage indien mogelijk vier weken achter geboekt. De ontspanningsmassage duurt één uur.

Schoonheids- en Massagesalon Franza in Klazienaveen is gespecialiseerd en gecertificeerd in verschillende massages. Ook kunnen klachten als buikpijn en spierpijn bij Schoonheids- en Massagesalon Franza worden behandeld.

Download nu de coupon en maak gebruik van deze voordelige actie van Schoonheids- en Massagesalon Franza! Graag via e-mail of telefonisch van te voren een afspraak maken (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 01-11-2013 tot 01-05-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen