Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 69,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

Pigment verwijderen: per zone van € 120 voor € 69 bij Shine by Imke SkinCare

Shine SkinCare - Best

Deze deal is 788x bekeken - 0x afgenomen

Heb jij last van pigmentvlekken? Door bijv. zwangerschap, zonschade of hormonale onbalans? Je huid ziet er daardoor vaak ouder uit dan hij daadwerkelijk is.
Shine by Imke Skincare in Best heeft nu een fantastische aanbieding om jou huid er weer jonger en frisser uit te laten zien! Laat je pigment verwijderen voor slechts € 69 i.p.v. € 120! Deze aanbieding geldt per zone, per behandeling.

De pigmentvlekken worden behandeld met laserlicht. Dit is uiteraard helemaal veilig. In de meeste gevallen zijn er 3 behandelingen nodig (afhankelijk van hoeveelheid en grootte). Voor meer informatie, kijk op www. shinebyimke.nl

Shine by Imke biedt je nog veel meer! Je bent er ook op het juiste adres voor o.a. huidverjonging, dietistische behandelingen en beauty behandelingen.

Maak nu gebruik van deze geweldige korting op pigment verwijderen en laat je huid weer stralen. Download snel de coupon en bel voor een afspraak! (contactgegevens zijn je vinden op de coupon)

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 22-11-2013 tot 30-04-2014
  • Maximaal 3 coupons per persoon
  • De coupon is niet inwisselbaar tegen contanten
  • Vooraf reserveren is verplicht
  • Maximaal 1 product per coupon
  • Indien u de laserbehandeling om medische redenen niet mag ondergaan, kunt u de coupon inwisselen tegen beautybehandelingen.

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen