Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 28,95
Volg dit bedrijf
  • Korting 27%
  • Bespaar € 11,00
  • Waarde € 39,95
Deze deal is afgelopen

Eiken houten vloer van € 39,95 voor € 28,95

Natuurlijk Hout Natuurlijk Boeve - Ermelo

Deze deal is 811x bekeken - 0x afgenomen

Nieuwe vloer nodig? Koop een prachtige eikenhouten lamelvloer bij Natuurlijk Hout in Ermelo en maak je woonkamer warm en gezellig! Betaal voor deze topkwaliteit vloer nu slechts € 28,95 i.p.v. € 39,95 per vierkante meter!

De actie geldt voor twee soorten eikenhouten lamelvloeren (zie foto). Een houten vloer heeft een warme uitstraling, is duurzaam, zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en zorgt voor meerwaarde van je huis. Natuurlijk Hout levert altijd houtsoorten van topkwaliteit. De zichtbare noesten en nerven dragen bij aan de authenticiteit van de vloer. Hierdoor neemt de waarde van je houten vloer na jaren van intensief gebruik niet af.

Natuurlijk Hout in Ermelo is gespecialiseerd in houten vloeren, parketvloeren, pvc- en laminaatvloeren. Natuurlijk Hout biedt de beste kwaliteit vloeren tegen lage prijzen.

Download nu de coupon en profiteer van deze voordelige aanbieding van Natuurlijk Hout! Neem voor meer informatie contact op met Natuurlijk Hout (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 25-12-2013 tot 03-09-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen