Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

Koop een Lifeline VIEW AED en krijg een reanimatie opleiding voor 6 pers. gratis

Med4all - Hoogland

Deze deal is 723x bekeken - 0x afgenomen

Wil jij levens kunnen redden in geval van nood? Een professioneel apparaat om mensen mee te reanimeren is daarbij een goede hulp!
Met een Automatische Externe Defibrillator is het voor iedereen mogelijk een leven te redden! Schaf deze aan en krijg er een gratis opleiding bij!

Med4all biedt nu de Defibtech Lifeline View AED, de nieuwste generatie AED die gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau brengt. Waar andere AED's je alleen vertellen wat je moet doen, laat de VIEW als eerste en enige AED je dit ook zien. Het apparaat maakt hiervoor gebruik van het hoogwaardige full color scherm. Daarnaast is de Lifeline VIEW een ultieme combinatie van innovatieve technologie en praktisch ontwerp. Nu slechts € 1695 excl. 6% BTW!

Bij aanschaf van deze Lifeline VIEW AED krijg je een reanimatie/AED opleiding voor maximaal 6 personen er gratis bij (t.w.v. ruim € 350)! Je ontvangt tevens een lesboek en een officieel certificaat.

Heeft jouw bedrijf dus behoefte aan goed gebruik van een Lifeline VIEW AED? Wil je zelf levens kunnen redden? Download dan nu de coupon en ga voor een Lifeline VIEW AED met een gratis reanimatie opleiding!

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 09-01-2014 tot 09-07-2014
  • Maximaal 3 coupons per persoon
  • Defibtech Lifeline VIEW AED NL € 1695,- excl. 6% BTW
  • 8 jaar garantie!
  • Reanimatie/AED opleiding (2 x 2 uur) voor max. 6 pers.
  • Inclusief lesboek en officieel certificaat
  • Uw voordeel ruim € 350,00!

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen