Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 75,00
Volg dit bedrijf
  • Korting 25%
  • Bespaar € 25,00
  • Waarde € 100,00
Deze deal is afgelopen

De motor van je boot winterklaar voor € 75 bij Zeilstra Watersport

Zeilstra Watersport - Hoogmade

Deze deal is 964x bekeken - 0x afgenomen

Het vaarseizoen is helaas weer voorbij. Het is tijd om je boot naar de winterstalling te brengen en deze winterklaar te maken. Dit is erg belangrijk voor het behoud van je boot. Laat de motor van je boot bij Zeilstra Watersport in Hoogmade goedkoop winterklaar maken voor slechts € 75 i.p.v. € 100!

Het winterklaar maken bij Zeilstra Watersport houdt het volgende in: het aftappen van de motor, het toedienen van antivries bij een open systeem, het toevoegen van anti-algen bij dieselsystemen, het aftappen van carburateur benzinemotoren, en het verwijderen of loskoppelen van de accu.

Zeilstra Watersport is gespecialiseerd in het van top tot teen verzorgen van boten en zorgt ervoor dat je boot vaarklaar is op het moment dat je dat wenst. Op die manier kun je je boot goed onderhouden zonder dat je er extra werk aan hebt!

Download nu de coupon en laat de motor van je boot voordelig winterklaar maken door Zeilstra Watersport! Neem contact op met Zeilstra Watersport via e-mail of telefoon (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 21-10-2013 tot 31-12-2013
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen