Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 0,00
Volg dit bedrijf
Deze deal is afgelopen

Gratis websiteanalyse bij wHow! communicatie

WHow! communicatie - Lunteren

Deze deal is 1061x bekeken - 2x afgenomen

Wil je weten hoe je website scoort in Google? Vraag dan nu een websiteanalyse aan bij wHow! communicatie in Lunteren. De websiteanalyse wordt tijdelijk volledig gratis aangeboden!

wHow! communicatie laat je zien hoe je website of webshop scoort in Google. De websiteanalyse wordt gedaan aan de hand van drie zoekwoorden die in overleg met jou worden bepaald. In de analyse vindt je o.a. de volgende punten terug:

Keyword analyse;
Afbeelding analyse;
Pagerank;
Structuur;
SEO verbeterpunten.

Een aantal dagen nadat wHow! communicatie de analyse naar je heeft toegestuurd wordt contact met je opgenomen om eventuele vragen te beantwoorden of om zaken verder toe te lichten.

Bij wHow! communicatie in Lunteren kun je ook terecht voor het maken van een website of webshop. wHow! communicatie is een specialist in het bouwen van websites en webshops, het opzetten van social media en zoekmachine-optimalisatie.

Download nu de coupon en vraag een gratis websiteanalyse aan bij wHow! communicatie! Neem contact op met wHow! communicati via e-mail of telefoon (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 07-10-2013 tot 06-04-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen