Alle aanbiedingen uit alle folders van Nederland!
nu € 12,50
Volg dit bedrijf
  • Korting 16%
  • Bespaar € 2,50
  • Waarde € 15,00
Deze deal is afgelopen

Een persoonlijke computerles van € 15 voor € 12,50

Bredero IT - Hengelo (Overijssel)

Deze deal is 928x bekeken - 0x afgenomen

Wil je je computer beter leren kennen? En wel op je eigen computer en in je eigen tempo? Voor persoonlijke computerles kun je terecht bij Bredero-IT in Hengelo. Betaal nu voor 1 uur computerles slechts € 12,50 i.p.v. € 15!

Bredero-IT komt voor computerles bij klanten aan huis. Het kan gaan om specifieke of algemene vraagstukken. Op basis van je vragen stelt Bredero-IT de lessen samen. Je bepaalt zelf wat je leert en hoeveel je betaalt, er is namelijk geen sprake van een vast lessenpakket. Indien klanten niet beschikken over een computer neemt Bredero-IT er zelf een mee.

Als je niet in Hengelo woont, kan Bredero-IT de computerles ook op afstand geven zodat er geen reiskosten worden berekend.

Bredero-IT is gevestigd in Hengelo en staat bekend om de goede service en klantvriendelijkheid. Bredero-IT verzorgt computerreparaties door heel Nederland.

Download nu de coupon en krijg een voordelige computerles bij Bredero-IT! Gelieve per e-mail contact op te nemen met Bredero-IT (zie coupon voor contactgegevens).

Actievoorwaarden

  • Deze coupon is geldig van 23-10-2013 tot 22-04-2014
  • Maximaal 1 coupon per persoon

Kun jij ook elke maand € 100,- aan boodschappen besparen?

Bekijk alle aanbiedingen